Varför Nordic Värmesystem?

Vår styrka är att vi kan leverera  helhetslösningar, vilket innebär att vi tar hela ansvaret för leveransen, från projektering till injusterning av systemen. Det gör att vi kan hålla en hög kvalité och med nöjda kunder som resultat.  

Dockning vattenmantlad kamin med annan grundvärme
Vi har väldigt stor erfarenhet av hur man kan integrera en vattenmantlad kamin mot ett befintligt system med egen grundvärme. Vår kunskap ger dig en väldigt bra funktion. Kamin, styrning, ladd grupp, dockningstank och kommunikation med värmepump. Dockning ger dig ett flexibelt system där du inte är beroende av din värmepump på samma sätt. 

Fristående egna värmesystem
Våra värmelösningar bygger på flexibla vattenburna värmesystem. Hjärtat i systemet är Nordic Värmeberedare där all värme lagras, den har en uppbyggnad och funktion som gör att det är enkelt och framförallt flexibelt att komplettera med olika typer av energikällor som t ex solfångare, mark/bergvärmepump, luft/vattenvärmepump samt vattenmantlade energikällor som t ex braskamin, inbyggnadskamin eller kökspanna.

Projekteringar och manualer
Vid nybyggnationer projekterar vi och tar fram detaljerade ritningar och manualer som visar hur all värme skall dras i huset, det gör att det blir enklare för installatören och bättre kvalité för er som kund. 

Support
För att hålla en så hög kvallite som möjligt har vi en egen supportavdelning som tar hand om eventuella frågor vid leveranser, installationer och den dagliga driften.

tjej_brasa_thumb_thumb_thumb.jpg

Nordic Värmesystem AB • Kyrkogatan 5 A • 972 32 Luleå • 0920-22 31 30
©2013 Nordic Värmesystem, alla rättigheter reserverade

 
Låt oss kontakta dig

  • 

  • 

  •