Varför Nordic Värmesystem?

Vår styrka är att vi kan leverera  helhetslösningar på värme och ventilation, vilket innebär att vi tar hela ansvaret för leveransen, från projektering till injusterning av systemen. Det gör att vi kan hålla en hög kvalité och med nöjda kunder som resultat.  Läs mer i vår konceptfolder.


Värmesystem
Våra värmelösningar bygger på flexibla vattenburna värmesystem. Hjärtat i systemet är Nordic Hybrid 500 där all värme lagras, den har en uppbyggnad och funktion som gör att det är enkelt och framförallt flexibelt att komplettera med olika typer av energikällor som t ex solfångare, mark/bergvärmepump, luft/vattenvärmepump samt vattenmantlade energikällor som t ex braskamin, inbyggnadskamin eller kökspanna.

Ventilationssystem
Vi tillbringar ca 90% av vår tid inomhus, därför är det viktigt med bra luft för att kunna hålla oss friska och utvilade. Vi levererar ett modernt ventilationssystem som kännetecknas av en hög energieffektivitet, både vad gäller driftenergi som värmeåtervinning av ventilationsluften. Egenskaper som gör att vi får ett minskat behov av köpt energi.

Projekteringar och manualer
Vid nybyggnationer projekterar vi och tar fram detaljerade ritningar och manualer som visar hur all värme- och ventilationsinstallationer skall dras i huset, det gör att det blir enklare för installatören och bättre kvalité för er som kund. 

Support
För att hålla en så hög kvallite som möjligt har vi en egen supportavdelning som tar hand om eventuella frågor vid leveranser, installationer och den dagliga driften.

tjej_brasa_thumb_thumb_thumb.jpg

Nordic Värmesystem AB • Kyrkogatan 5 A • 972 32 Luleå • 0920-22 31 30
©2013 Nordic Värmesystem, alla rättigheter reserverade

 
Låt oss kontakta dig

  • 

  •